Over Nova Cura en Yvette

NOVA CURA

De naam Nova Cura betekent: "Nieuwe zorg”.

En dat is precies wat het wil bieden: een nieuwe manier van zorgen voor jezelf en voor je organisatie zodat het beste van jezelf naar boven kan komen.

 

Het poppetje in het logo van Nova Cura staat symbool voor een vrij en blij mens, dat, ondanks wat er op zijn pad komt, in zijn kracht blijft en het beste weet te maken van het leven.

 

Je kunt bij Nova Cura ook vaak het symbool van een spiraal tegenkomen. Deze geeft de weg aan die eerst naar binnen gemaakt moet worden om tot inzicht te komen, om vervolgens als levenskunstenaar weer naar buiten te kunnen treden.

 

In de header van de website zie je klaprozen staan.

Naast het feit dat dat de favoriete bloemen van Yvette zijn,

staat de klaproos ook symbool voor de mogelijkheid tot bloei te kunnen komen,

zelfs als die op schrale grond staat.

 

YVETTE

Haar hele persoonlijke en werkzame leven is Yvette op zoek geweest naar wat mensen drijft en wat de Kunst van het Leven is.

 

Ze heeft zich daarom intensief verdiept in Oosterse en Westerse Levensbeschouwingen en heeft diverse opleidingen gevolgd in Integrale Therapieën en veranderingstechnieken (NLP, MatriXcoaching en Golden Circle).

 

Het heeft gemaakt dat ze naar mens en maatschappij kijkt vanuit een holistisch perspectief.

Van daar uit wil ze als (business)coach en trainer anderen ondersteunen bij hun ontwikkelingsproces om ook Levenskunstenaar en dienend leider te worden.

Bedrijven weten haar te vinden voor advies en training bij de zoektocht naar hun missie.

 

Daartoe heeft ze Nova Cura opgericht en biedt zo individuele en groepsgewijze ondersteuning, zowel particulier als professioneel/commercieel.

 

Van Yvette wordt gezegd dat ze op een frisse, humoristische en praktische manier durft te confronteren.

Weverswâl 29 | 9243 JM Bakkeveen | 06 41 01 55 54 | info@novacuralevenskunst.nl